Monrovia High School

Skip to main content
Welcome Back Mighty Wildcats

"Spider-man Homecoming" Fall Spirit Rally

What
"Spider-man Homecoming" Fall Spirit Rally
When
9/29/2017, 11:30 AM 12:30 PM
Where
Event Center

Modified Bell Schedule
Period 0: 7:00-7:54 (54 min)
Period 1: 8:00-8:48 (48 min)
Period 2: 8:54-9:42 (48 min)
Period 3: 9:48-10:39 (48+3 min)
Lunch: 10:39-11:12 (33 min)
Period 4: 11:18-12:06 (48 min)
Assembly: 12:06-1:12 (66 min)
Period 5: 1:18-2:06 (48 min)
Period 6: 2:12-3:00 (48 min)
Period 7: 3:06-4:00 (54 min)

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event